Ideaal wonen: inspiratie voor binnen en buiten

Het drukke beursseizoen loopt stilaan op z’n einde. Ben jij aan het bouwen, verbouwen of zoek je woon- of tuininspiratie, maar heb je nog geen tijd gevonden om een bezoekje te brengen aan één van de vele woonbeurzen? Grijp dan je laatste kans en haast je naar ‘Ideaal wonen in huis en tuin’. Ook dit jaar wordt de Leuvense Brabanthal omgetoverd tot het walhalla voor (ver)bouwers en dat van 17 t.e.m. 25 maart.

ideaal-wonen-2018

Wat mag je verwachten op de 46e editie van Ideaal wonen?

sfeerbeeld woonbeurs leuven

Elk jaar krijgt Ideaal wonen in huis en tuin meer dan 30 000 bezoekers over de vloer. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat zo’n 170 exposanten, verspreid over 12 000 m2, klaarstaan om je te adviseren én inspireren. Van isolatie-experts tot tuinarchitecten, meer dan 50 sectoren zullen vertegenwoordigd zijn. Kortom, dit is the place to be om in contact te treden met vakmannen. En de laatste nieuwigheden? Ook daar kan je kennis mee maken op de 46e editie van deze woonbeurs! Waar je ook naar op zoek bent, wees gerust dat je het zal vinden op Ideaal Wonen.

Voel jij de lentekriebels al?

Wat Ideaal wonen zo uniek maakt is dat de focus op buitenhuisinrichting gelegd wordt. De lente komt er namelijk aan… en dat is het uitgelezen moment om na te denken over hoe je van je tuin een plekje kan maken om heerlijk te vertoeven. De lente is dan ook niet verwonderlijk het thema van dit jaar. Ook de cafetaria is omgetoverd tot kruidentuin: pluk verse kruiden en voeg die toe aan je maaltijd. In de inkomhal, waan je je in Italië dankzij de Venetiaanse fontein.

Met andere woorden, geen gebrek aan leuke ideeën voor het ontwerp of de aanleg van je tuin. Je vindt er alles wat te maken heeft met buitenhuisinrichting: van zwembaden en jacuzzi’s, poolhouses, terrasoverkappingen tot tuinarchitecten.

lentekriebels op ideaal wonen

Tip: Bezoek de beurs en je maakt kans om een verwarmd zwembad te winnen ter waarde van 5.000 euro! 

Meet Offrea @ Ideaal wonen

Ook Offrea zal aanwezig zijn op Ideaal Wonen. Je zal ons tegenkomen in de wandelgangen, waar we jullie bouwkennis zullen testen aan de hand van een ludieke quiz. Neem deel aan onze wedstrijd en je ontvangt een leuke goodie-bag. Daarnaast maak je kans op het essentiële prijzenpakket voor (ver)bouwers t.w.v. €300. See you there?!

Praktische informatie

Waar?

Brabanthal Leuven, Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Wanneer?

Zaterdag 17 tot en met zondag 25 maart van 14 tot 20u

Vrijdag 23 maart: nocturne tot 22u met een hapje en drankje aan de inkom

Tickets?

Tickets kosten 6 euro. Wil je kans maken op een gratis vrijkaart, surf dan naar https://www.ideaalwonen.be/ideaalwonen_kaarten.php

Hier kan je het grondplan downloaden.

Auteur:
- Publicatiedatum:

Wil je dit interessante artikel delen?