Reviews - In de tuin

Gratis offertes vergelijken dankzij Offrea: klanten aan het woord

De zomer staat voor de deur en dat betekent: tijd om die tuin in orde te maken! Ook Janne en Nick willen een perfect verzorgde achtertuin zodat zij daar tijdens die warme zomerdagen heerlijk in kunnen genieten. Jammer genoeg hebben ze allebei geen groene vingers. En dus kwamen ze bij Offrea terecht!

Niets te verliezen

“Nick en ik waren het er meteen over eens: we wilden een huis met een grote tuin”, zegt Janne. "Zo genieten we in de lente en zomer in onze privé van dat prachtige weer. Jammer genoeg hebben wij allebei geen idee hoe je zo'n grote tuin eigenlijk onderhoudt. Het gras afrijden lukt nog net, maar daar stopt het ook…”

Het koppel moest dus op zoek naar een professionele vakman die hun tuin kan onderhouden. En toen kwamen ze bij Offrea terecht: “Via Facebook was ik Offrea al eens tegengekomen. Nadat onze buren bij Offrea snel een betrouwbare firma hadden gevonden voor de plaatsing van hun keuken, twijfelden we al helemaal niet meer. Bovendien hadden we toch niets te verliezen: de offerteaanvraag was volledig gratis en vrijblijvend.”

vergeet-me-nietjes worden gepland

 

Dankzij Offrea vergelijk je snel en gemakkelijk verschillende vakmannen. Daarvan wilden wij graag profiteren!

 

Snelle respons van verschillende professionals

En of het iets opleverde: in de voormiddag dienden Janne en Nick hun aanvraag in, in de namiddag hadden al drie tuinmannen contact met hen opgenomen. “Het verschil in prijs tussen de duurste en de goedkoopste tuinman, was wel 30%. Een groot bedrag voor zo’n jong, startend koppel als ons. We hebben dus niet alleen een ervaren vakman gevonden, maar ook nog eens de goedkoopste gekozen. Meer zelfs: het is nu onze vaste tuinman die tweewekelijks langskomt!”

hark in grond

"Doordat wij verschillende offertes hebben kunnen vergelijken, hebben wij 30% uitgespaard!"

 

Gratis offertes, professioneel advies en een uitstekende klantenservice: Offrea biedt het allemaal!

 

Goede klantenservice

Op de vraag of ze in de toekomst nog eens gebruik zouden maken van Offrea, was het antwoord duidelijk: “Ja! De service was snel en correct, en vooral helemaal gratis. Ook de uitvoering van de werken was zoals beloofd. En natuurlijk is het geruststellend dat je bij eventuele problemen altijd bij de medewerkers van Offrea terecht kunt. Wij hoeven ons dus geen zorgen te maken!”

gelukkig koppel aan het lachen in de zon

Het enige wat Janne en Nick nu nog moeten doen? Rustig genieten van hun prachtige tuin!

Offrea mag Nick en Janne dus terug verwelkomen in september, wanneer ze hun centrale verwarming willen vervangen door een milieuvriendelijker exemplaar. “We weten dat de vakmannen van Offrea die niet alleen goed zullen plaatsen, maar ons ook correct zullen adviseren over de verschillende verwarmingsketels. Zo kiezen wij zeker de juiste. Alleen maar voordelen, dus!”

Zelf ook profiteren van de voordelen van Offrea? Vraag dan snel je gratis en vrijblijvende offertes aan!

 

Auteur:
- Publicatiedatum:

Wil je dit interessante artikel delen?