Laadpalen voor bedrijven: werkgevers getuigen

Artikel Charlotte P. Fri 20 Aug 2021

De regelgeving bepaalt dat tegen 2026 alle nieuwe bedrijfswagens elektrisch zouden moeten zijn. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar het zal er sneller zijn dan je denkt.

In dit artikel vind je heel wat getuigenissen van bedrijven en werkgevers die de overstap al maakten en erg tevreden zijn over hun beslissing.

laadpalen op de parking
De investering in goede oplaadinfrastructuur was het zeker waard. Bovendien zijn ook mijn werknemers heel tevreden van het systeem.

Zowel voor grote als kleine ondernemingen

"Wij hebben een wagenpark van zo'n 50 wagens. Geleidelijk aan zijn we dat volledig aan het elektrificeren. Wat de laadpalen betreft hebben we w?l meteen de volledige investering gedaan. Dat was goedkoper."

- Marc V., CEO

Stap voor stap

Heel wat bedrijven pakken de overgang stap voor stap aan, op verschillende manieren. Die aanpak lijkt te werken.

"De auto's worden stuk voor stuk vervangen, maar de infrastructuur is al volledig aanwezig."

- Els V.D., Fleet manager

jonge vrouw met elektrische wagen

"De wagens van onze werknemers worden per leeftijd vervangen, zodat de jonge garde -?die al helemaal mee is met elektrisch rijden & laden -?de oude garde warm kan maken. Die tip kregen we van onze leverancier in laadpalen & lijkt te werken!"

- Brahim A., HR directeur

Overal opladen, geen overbodige luxe

Kies je als bedrijf voor elektrisch rijden, en voorzie je bijgevolg oplaadinfrastructuur voor je werknemers, dan zijn er verschillende opties. Thuis laden is er populair, maar je kan ook nog een stapje verder gaan.

We kozen ervoor om de laadpalen op de bedrijfssite niet toegankelijk te maken voor gasten, om de veiligheid & privacy te bewaren.

"Nu telewerken de norm is, zijn laadpunten thuis heel populair bij onze werknemers."

-Marc V., CEO

Wil je dit interessante artikel delen?

 

 

Ontvang gratis offertes van 3 aannemers voor Laadpalen in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes