Bouwinfo: slim bouwen en renoveren

Laat je informeren voor jouw bouwproject!

Van nieuwbouw tot renovatie: wij bieden je informatie aan over alle mogelijke werken, producten en diensten binnen de bouwwereld. Gratis en vrijblijvend. Zo helpen we jou met het maken van de juiste keuze. En het vinden van een geschikte vakman.

Momenteel werken we enorm hard om bouwdossiers uit te werken in de meest uiteenlopende sectoren. Wil je correct geïnformeerd zijn over jouw opdracht? Ontdek dan binnenkort onze kwalitatieve bouwdossiers.

Denk je na over het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren in je bestaande woning? Ben je op zoek naar informatie over HR-glas of driedubbele beglazing en de veel gebruikte materialen bij raamprofielen? Dan vind je in dit bouwdossier beslist de informatie waarnaar je op zoek bent.

Open het dossier

Wil jij jouw woning zo energie-efficiŽnt mogelijk maken? Dan is het plaatsen van zonnepanelen een goedkope en eenvoudige manier om dit doel te bereiken! Elektriciteit opwekken aan de hand van zonlicht maakt het mogelijk om jouw huishoudelijke toestellen volledig op groene energie te laten draaien.

Open het dossier

Een dak voor een nieuwbouw woning of een renovatie van een bestaand dak. Het maakt niet uit welke opdracht er voor de boeg ligt. In ons bouwdossier over dakwerken vind je alle nodige informatie terug om de juiste keuzes te maken.

Open het dossier
Bouwinfo schilderwerken

Dossier
Badkamerrenovatie

Droom je van een badkamerrenovatie? Laat je inspireren door de vele voorbeelden en mogelijkheden. Bekijk hoe snel onze aannemers je een nieuwe badkamer kunnen bezorgen. Neem snel een kijkje in het bouwdossier over badkamers.

Publicatie najaar 2017

Bouwinfo schilderwerken

Dossier
Schilderwerken

Ben je toe aan een nieuw kleurtje in je woning? Ontdek dan alle mogelijkheden die voor handen zijn als je wil laten schilderen. Laat je inspireren door de vele stijlen en vindt advies over kleurgebruik in bepaalde leefruimtes.

Publicatie najaar 2017

Bouwinfo Vochtbestrijding

Dossier
Vochtbestrijding

Wil je de vochtproblemen in jouw woning laten oplossen? Bij Offrea kan je terecht voor meer informatie rond allerlei vormen van vochtbestrijding: van muren onderkappen of injecteren tot het impregneren van je gevel. Verder brengen we je graag in contact met een geschikte vochtbestrijder om jouw klus te klaren.

Publicatie najaar 2017