Vind een specialist in blowerdoortest uit West-Vlaanderen

Een nieuwe woning aan het zetten of een grondige energetische renovatie aan het ondernemen? Dan ben je vast op zoek naar een bedrijf uit West-Vlaanderen, gespecialiseerd in luchtdichtheidsmetingen! Offrea maakt je zoektocht naar een geschikte firma heel wat eenvoudiger. Wij brengen je immers snel en eenvoudig in contact met energiedeskundigen uit jouw buurt!

De EPB-regelgeving stelt strenge eisen voor thermische isolatie en ventilatie, maar evenzeer voor luchtdichtheid. Je kan het E-peil van je woning naar beneden halen door de luchtdichtheid te laten meten d.m.v. een blowerdoortest. Zo maak je meer kans om het beoogde E-peil te behalen en in aanmerking te komen voor de E-peilpremie.

Laat daarom een geldige luchtdichtheidsmeting uitvoeren door een erkende energiedeskundige! Bij Offrea, hoef je simpelweg één opdrachtomschrijving in te dienen en je ontvangt offertes van tot drie verschillende bedrijven. Volledig gratis en vrijblijvend. Het enige wat jij hoeft te doen om offertes voor een blowerdoortest te vergelijken, is jouw gemeente of postcode ingeven.

Selecteer jouw gemeente

Door je postcode of gemeente in bovenstaand tekstveld in te vullen, zal je een veel gerichter resultaat bekomen in jouw zoektocht naar een geschikte vakman. Op die manier zie je immers enkel de informatie en bedrijven uit jouw buurt.

  • Enerzijds kan je daarna via één aanvraag van verschillende bedrijven tegelijkertijd een offerte te ontvangen. Zo kan je handig en snel van deze vakmannen hun voorgestelde materialen, de manier van aanpakken én prijzen vergelijken.
  • Anderzijds kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij één bepaalde vakman uit jouw buurt.

Op welke manier je jou aanvraag ook plaatst, elk voorstel dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Kies voor de aannemer die het beste bij je past!