Betonvloeren Beveren-aan-den-ijzer

Zoek een geschikte aannemer in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte plaatser voor betonvloeren in de buurt van Beveren-aan-den-ijzer? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Bedrijven in de buurt van Beveren-aan-den-ijzer

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het plaatsen van betonvloeren.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor betonvloeren in de provincie West-Vlaanderen.

Betonvloeren

Wat is de toepassing van de betonvloer?

Wat is de totale oppervlakte van de betonvloer?

Wat is de dikte van de betonvloer?

Is er een betonpomp nodig?

Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?

Andere opmerkingen of specificaties van de betonvloer

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een renovatie waarbij we 70 m² aan woongedeelte en 40 m² garage zouden willen voorzien van een gepolierde betonvloer. We zouden kiezen voor de natuurlijke betonkleur. Er wordt overal een nieuwe onderplaat gelegd dus er zal voldoende hoogte beschikbaar zijn. De woongedeeltes sluiten op elkaar aan (1 doorgang van een deur). Ik had nog enkele vragen: - Zou u een ander type vloer aanraden voor de garage? We gebruiken de garage voor stockage en om een auto binnen te zetten in de winter. - Ons huisje is gelegen aan een behoorlijk drukke weg. Iets verderop in de straat is er een bouwbedrijf waardoor er soms zwaar transport passeert. Heeft dit gevolgen voor de plaatsing of in het algemeen voor onze keuze? Alvast bedankt voor de info. Voor welke toepassing dient de vloer? woonvloer, garage / kelder De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is: Meer dan 10 cm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? meer dan 100 m² Bij voorkeur de afspraak of offerte per mail aub

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Gepolierde beton vloer in woonhuis in inkom 7,7 m2, slaap/badkamer 22,5 m2, bureau 23 m2, gang/slaapkamers/badkamer (voor plaatsing binnenmuren) 73,25 m2, living/keuken 67,33 m2. Totaal oppervlak 193,78 m2. Plaatsing van de vloer kan gebeuren voor plaatsing binnenmuren en binnenafwerking; alle ruimtes zijn rechthoekig om polieren te vergemakkelijken. Vloer bevat vloerverwarmingsbuizen. Beschikbare dikte 12 cm.
Voor welke toepassing dient de vloer?
woonvloer
De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:
Meer dan 10 cm
Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?
meer dan 100 m

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
23 m volledig nieuw , reeds uitgegraven. Aansluitend 58 m op "oude stabiliz ";was reeds terras, waarop betonklinkers(worden door ons zelf verwijderd) lagen. Gevraagd: Offertes voor nieuwe polierbeton op ganse oppervlakte. Afvoer water: Kleur grijs, anti-slip. Betongoot (gn roosters) vermoedelijk 11m ,nodig.
Voor welke toepassing dient de vloer?
terras
De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:
Meer dan 10 cm
Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?
tussen 50 en 100 m

Prijsaanvragen in deze buurt
30/04/2018
Alveringem
2km
07/10/2014
Alveringem
2km
22/08/2014
Alveringem
2km
03/08/2014
Diksmuide
5km
16/02/2014
Alveringem
2km