Zoekt u werk als aannemer?

We helpen u aan nieuwe opdrachten in uw buurt

Ervaringen met Offrea - CSS Outdoor Living

Een huiselijk cocoon-gevoel in elke tuin

CSS Ninove aan het woord

Het familiebedrijf CSS outdoor Living in Appelterre bij Ninove staat al 12 jaar onder leiding van zaakvoerder Bjorn Denis en zijn echtgenote.

De gezonde KMO telt ondertussen reeds 11 medewerkers en is gespecialiseerd in ‘Outdoor Living’, waarbij de klant steeds meer op zoek gaat naar het creëren van een “huiselijk cocoon-gevoel” in zijn eigen tuin.

Het bedrijf van Bjorn Denis is doorheen de jaren geëvolueerd van het aanbieden van ‘kwaliteitsvolle vliegenramen, zonneweringen, carports en rolluiken’ naar totaalconcepten in terrasoverkappingen en bioclimatische pergola's waarbij de vraag van de klant telkens ‘op maat’ wordt beantwoordt.

De gezonde doelstelling het bedrijf is om binnen 15 jaar in iedere Vlaamse provincie een toonzaal te hebben met terrasoverkappingen.

ervaring met Offrea

Toen ik in 2015 in contact kwam met Offrea uit Zandhoven, werd snel duidelijk dat zij de bouwondernemingen in Vlaanderen op een kwaliteitsvolle manier kunnen ondersteunen met werkaanbiedingen binnen onze vakgebieden. Ook Offrea denkt duidelijk aan de toekomst.

Uiteraard drijft CSS op vandaag hoofdzakelijk op “mond-aan-mond-reclame”, maar Offrea ondersteunt mij om in mijn agenda te kunnen blijven vooruitplannen, of om gaten op te vullen die kunnen ontstaan, door soms seizoensgebonden kalmere periodes.

Ik kan dagelijks kiezen uit hun rijke gamma aan gecontroleerde werkaanbiedingen bij klanten binnen al mijn vakgebieden, en ik betaal enkel voor werkaanbiedingen die ik zelf kies.

Offrea brengt mij op een kwalitatieve manier in contact met nieuwe klanten, en wanneer deze toch niet zouden open staan voor een bezoek van één van mijn vertegenwoordigers, dan krijg ik bij Offrea mijn geld gewoon terug. Heel fair!

Bjorn DENIS – CSS Outdoor Living, Appelterre

Offrea betrouwbaar
CSS Ninove aan het woord

CSS Ninove

Kapittelstraat 131
9400 Ninove

Telefoon: 054 24 04 08

Wilt u ook uw bedrijf laten groeien?

We tonen u graag alle mogelijkheden voor uw bedrijf en bieden graag een no-nonsense antwoord op al uw vragen.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan en ontdek alle voordelen voor uw bedrijf!