Zoekt u werk als aannemer?

We helpen u aan nieuwe opdrachten in uw buurt

Ervaringen met Offrea - Arnaud Epoxy

Prachtige, egale en vlakke gietvloeren op maat

 

 

In 1986 werd Arnaud Epoxy opgericht door zaakvoerder Patrick Annaert. Sindsdien groeide de firma met thuisbasis in Wommelgem (Antwerpen) uit tot specialist van gietvloeren in de gehele Benelux.

Aanvankelijk kwam je epoxyvloeren vooral tegen in industriŽle settings. Hoewel veel van hun klanten nog steeds bedrijven zijn, merken ze bij Arnaud Epoxy een sterke toename van aanvragen voor gietvloeren in particulieren woningen.

Hoewel de naam dat misschien doet vermoeden, kan je bij Arnaud Epoxy voor meer terecht dan enkel epoxyvloeren. Je kan hen namelijk ook inschakelen voor het plaatsen van steentapijten, troffelvloeren, gietvloeren uit polyuretheaan en meer.

ervaring met Offrea

Vanaf het eerste contact met Offrea in 2014 kreeg ik meteen de indruk dat er sterk wordt ingezet op de kwaliteit van de opdrachten. Elke offerteaanvraag wordt immers zorgvuldig gecontroleerd door de klantendienst, zodat we enkel offertes opmaken wanneer er oprechte interesse is.

Dankzij Offrea, hangen we niet af van enkel mond-tot-mondreclame om voldoende klanten aan te trekken. We hoeven bovendien niet langer handenvol geld te investeren in een website, advertenties of andere vormen van reclame.

Daarnaast is de flexibiliteit om onze eigen agenda te bepalen voor ons ťťn van de grote troeven van Offrea! Hun werkwijze laat ons toe om opdrachten te kiezen wanneer dat voor ons het best uitkomt. Bovendien kunnen we bij hen ook aanvragen selecteren op basis van de regio. Zo hoeven we onze werknemers niet nodeloos van de ene naar de andere uithoek van het land te sturen. Hun systeem werkt voor ons dan ook erg tijdsbesparend.

Tot slot, kan ik als partner van Offrea ook rekenen op de support van de klantendienst, die ons steeds met plezier verderhelpt. Hun salesteam staat daarnaast ook klaar om oplossingen op maat aan te reiken, afhankelijk van de actuele noden.

Patrick Annaert – Arnaud Epoxy, Wommelgem

Offrea betrouwbaar
Arnaud Epoxy aan het woord

Arnaud Epoxy

Nijverheidsstraat 72
unit 31
2160 Wommelgem

Telefoon: 0475/38 25 53

Wilt u ook uw bedrijf laten groeien?

We tonen u graag alle mogelijkheden voor uw bedrijf en bieden graag een no-nonsense antwoord op al uw vragen.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan en ontdek alle voordelen voor uw bedrijf!