Welkom bij A&R Creation

Klus service

INDOOR CREATION: U kan bij ons terecht voor al uw interieur dromen van standaard tot maat werk. Wij doen het voor u met de beste materialen. Wij maken voor u van uw project de droom die u voor ogen had en dit met oog voor afwerking en comfort.
=> Laminaat en tegels, Gyproc en gips, Schilderen en behangen, verlichting en multimedia, algemene afwerking, Decoratie.

OUTDOOR CREATION: Een extra opslag ruimte of een plaats waar u zich kan in terugtrekken na een drukke werkdag of een oaze van rust voor u en uw gezin niets is onmogelijk. En dit in onderhoud's vriendelijke materialen waar u jaren van zal kunnen genieten.
=> Tuinhuizen op maat, Bijgebouw, Carport, Terras en bestrating, Zwembaden en zwemvijvers , Tuinmeubels en lounge op maat, Omheiningen.

LANDSCAPING: Een mooie tuin is wat iedereen wilt, maar wij zorgen ervoor dat u er van kan genieten en niet de slaaf wordt van uw tuin. Wij helpen u hier graag om een onderhoud's vriendelijke tuin te creëren en deze ook voor u te onderhouden. Uiteindelijk is ons doel dat u van een mooie tuin kan genieten.
=> Aanleg van Tuinen, Onderhoud, Snoeien en Rooien, Beplanting en Grasmatten.

WEBSITE: http://ar-creation.be
EMAIL: admin@ar-creation.be