Welkom bij Belle pools

uw specialist in zwembaden op maat- eigen fabricatie

Met onze technologische bijzonder geavanceerde PPc zwembaden liften wij ons eigen geproduceerde PP pool reeks naar de 21ste eeuw. Polypropyleen copolymeer (PPc) is een van de meest veelzijdige stoffen ooit, en door onze jarenlange ervaring ermee kunnen we van elke zwembaddroom een realiteit maken.

Het voordeel van onze PPc zwembaden is dat het materiaal lichter en sterker is dan de meeste kunststof constructiepanelen. Het biedt ons de mogelijkheid tot zeer creatieve oplossingen voor de bouw van zwembaden. Dankzij de interne celstructuur zijn de panelen erg licht. PPc is zeer bestand tegen dynamische belastingen, bestand tegen de meeste chemicaliën, gemakkelijk te wassen en 100% recyclebaar.

Met de PPc zwembaden van onze Bellepool reeks krijgt genieten van een zwoele zomeravond een andere betekenis. Deze zwembaden beschikken bieden je alles wat je nodig hebt voor heerlijk genieten en ontspanning.

Zomer, zon, strand: het bekende vakantiegevoel. Ontspannen aan de rand van het water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer en wil in het diepe water vertoeven? Hoe haal je deze luxe in huis? Een PPc zwembad op maat is de perfecte oplossing. Een verfrissende duik of juist relaxen aan de rand van het zwembad, aquafitness of juist ontspannen rond dobberen op het water. Wij bouwen het PPc zwembad volledig zelf met een ontwerp naar jouw smaak en keuze.