Welkom bij Alpineworks BVBA

Kiezen voor ervaring

Alpineworks is een gemotiveerd bedrijf dat zich specialiseert schoonmaak, glaswas, reiniging, boomzorg en rope access maar ook in buitengewone projecten!

Wij gaan waar andere bedrijven niet gaan en wij gaan dat stapje verder. Er is geen hoogte of geen diepte die wij niet kunnen overwinnen.

Alpineworks reinigt op plaatsen waar andere moeilijk of niet geraken. Hier leven wij voor! Om onze klanten toch te kunnen helpen zonder extreme hoge kosten te moeten doen.

Onze mensen van de afdeling Alpineworks Rope Access zijn getraind in verscheidene werken op hoogte gaande van cleaning, schilderwerken, montage, inspecties totů

De nodige attesten en onze welopgeleide mensen zorgen ervoor dat onze klanten op de beste manier worden geholpen en bijgestaan in hun project.

Door de jaren ervaring die de eigenaar van Alpineworks heeft opgebouwd in de schoonmaaksector weten wij perfect in te spelen op de noden van de klant.

Wij kunnen uw volledige gebouw onderhouden, zowel schoonmaak, glaswas als boomzorg en groenvoorziening behoren tot ons takenpakket.

Alpineworks ontpopt zich op de markt als een ware facility suplier.

Alpineworks BVBA

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.