Een veiliger gevoel dankzij ons alarmsysteem

"We zijn net verhuisd naar ons nieuwe huis. Omdat mijn man vrachtwagenchauffeur is, is hij vaak op de baan en ben ik dus meestal alleen thuis. Zeker in het begin, ken je de geluiden in zo’n nieuw huis nog niet. Dan kon ik niet slapen omdat ik iets verdachts dacht te horen. Om me veiliger te voelen, wou ik een alarmsysteem laten plaatsen. Ik weet dat je dit zelf kan doen maar als het betaalbaar was, wou ik het toch liever laten doen door iemand die er iets van kent."

Wil je, net zoals deze mensen, een beroep doen op een professional voor de installatie van je alarmsysteem? Vraag dan gratis & vrijblijvend offertes aan via het netwerk van Offrea!

Vergelijk offertes voor alarmsystemen

inbreker met koevoet

Deze mensen vermijden een dergelijke situatie door de installatie van een alarmsysteem.

Hoe ben je bij Offrea terechtgekomen?

We waren op het internet op zoek naar een betrouwbare installateur van alarmsystemen in onze regio. Zo kwamen we op de website van Offrea, waar we meer informatie kregen over de verschillende mogelijkheden. Ook konden ze ons makkelijk in contact brengen met een vakman. We hadden al eens eerder over dit bouwplatform gehoord via een bevriend koppel, maar we hadden er zelf nog geen gebruik van gemaakt. Het feit dat hun service gratis en vrijblijvend is heeft ons overtuigd om het zelf eens te proberen.

Was jouw ervaring met het systeem positief?

Nadat we onze gegevens hadden ingevuld, kregen we een mailtje dat onze aanvraag naar alle installateurs van Offrea werd verstuurd. Het was dan even afwachten wie er zou reageren. Diezelfde namiddag kregen we al telefoon van drie verschillende plaatsers die een afspraak met ons wilden maken. Binnen de week hadden we deze vakmannen over de vloer gehad en konden we hun offertes vergelijken. De goedkoopste offerte was zo’n 20% lager dan de andere. Doordat we verschillende offertes konden vergelijken, hebben we dus echt een flinke som kunnen uitsparen!

Was je tevreden over de gekozen vakman?

Ja, we vonden het echt een meerwaarde om met een installateur samen te werken. Tijdens de afspraak, informeerde hij ons over alle mogelijkheden. Hij suggereerde bijvoorbeeld om het alarmsysteem te combineren met brand- en CO-detectoren. Daarnaast kon hij ook beter inschatten wat de zwakke punten in onze woning waren. Dat zijn dingen waar we zelf gewoon niet bij hadden stilgestaan. Ook de plaatsing verliep vlekkeloos: op één enkele dag was ons alarmsysteem geplaatst. 

installateur alarmsystemen

Een erkend installateur = een veilig gevoel!

 

Ga je Offrea nog gebruiken?

Nu we weten dat het systeem zo makkelijk werkt, denk ik wel dat we er weer gebruik van gaan maken in de toekomst. Vooral als je weet hoe uitgebreid het netwerk van Offrea is en dat ze in een heleboel sectoren actief zijn. Iedereen zou het dus zeker eens moeten proberen. Het kost je niets en je bent niet verplicht om de werken te laten uitvoeren. Een win-winsituatie dus!

Vergelijk gratis offertes voor alarmsystemen

Heeft deze getuigenis je kunnen overtuigen van de meerwaarde van een ervaren vakman? Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes aan voor een alarmsysteem op maat en vind zo snel & eenvoudig een installateur uit jouw buurt!

 
 
 

Wil je deze interessante informatie delen?

Ontvang gratis offertes van 3 Alarmsysteem installateurs in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes