Welkom bij DPP Afwerkingsbedrijf

Kiezen voor ervaring

Afwerkingsbedrijf DPP neemt de afwerking van uw bouwproject voor zijn rekening. Hoe groot of klein uw project ook is. Wij denken mee, geven eerlijk advies en zorgen voor een hoogwaardige afwerking aan eerlijke prijzen !! Als particulier, aannemer, architect of projectontwikkelaar kan u steeds bij ons terecht.

DPP bvba is een professioneel afwerkingsbedrijf dat zich toelegt op de uitvoering en coördinatie van interieurprojecten. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten nemen wij voor onze rekening.
Wat doet DPP?

Onze dienstverlening gaat van schilderprojecten, vloerbekleding tot gyproc en pleisterwerken. We kunnen uiteraard ook ieder totaalproject gaande van woningen, appartementen, handelspanden, kantoorruimten,.. voor onze rekening nemen. Daarbij denken we aan elektriciteitswerken, sanitair en verwarming, chape en tegelwerken,… Ons volledig aanbod vindt u terug op de website.
Samen met onze partners en vakmensen gaan wij steevast voor een klantgerichte aanpak en kwalitatief afwerkingsniveau. Daarbij zorgen we eveneens – in samenspraak met de opdrachtgever – voor een gepast kleuradvies, technisch en interieuradvies.

DPP Afwerkingsbedrijf

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.