Welkom bij DPP Afwerkingsbedrijf Bvba

Maak van uw project onze zorg en u bent in goede handen

Afwerkingsbedrijf DPP neemt de afwerking van uw bouwproject voor zijn rekening. Hoe groot of klein uw project ook is. Wij denken mee, geven vakkundig advies, ontzorgen de klant tijdens het bouwproces en zorgen voor een hoogwaardige afwerking aan eerlijke prijzen !! Als particulier, aannemer, architect of projectontwikkelaar kan u steeds bij ons terecht.

DPP bvba is een professioneel afwerkingsbedrijf dat zich toelegt op de uitvoering en coördinatie van interieurprojecten. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten nemen wij voor onze rekening.

Met DPP als partner hoeft u niet meer op zoek te gaan naar verschillende aannemers om uw bouwproject te verwezenlijken. Wij zorgen voor de volledige binnen afwerking van A tot Z. Ons volledig aanbod vindt u terug op de website. (www.afwerkingsbedrijf-dpp.be)

Wij ontzorgen de klant volledig. Hierdoor hebt u als klant slechts 1 aanspreekpunt.
Wij nemen de volledige coördinatie en planning voor onze rekening en zorgen met onze vakmannen uit eigen streek voor een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Ook voor onze na service staan wij gekend. Hebt u een probleem? Wij zorgen voor een snelle en professionele oplossing.

Samen met onze partners en vakmensen gaan wij dus steevast voor een klantgerichte aanpak en kwalitatief afwerkingsniveau. Daarbij zorgen we eveneens ? in samenspraak met de opdrachtgever ? voor een gepast technisch en esthetisch interieuradvies.