Welkom bij 21° Celsius

Specialist in verwarming, sanitair, ventilatie en groene energie!

VERWARMING
Gezelligheid en comfort in huis beginnen bij de juiste verwarming. Wil je verwarming op gas of mazout, dan plaatsen en onderhouden wij de condensatieketel en radiatoren. Kies je voor vloerverwarming? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

SANITAIR
We maken van je badkamer de gezelligste plek in huis, om te genieten van een verkwikkende douche of te relaxen in een warm bad. Ontdek bij ons baden, douches en aankleding in alle stijlen van de bekendste merken. En reken op ons vakmanschap voor de volledige plaatsing en een piekfijne afwerking.

VENTILATIE
Een goede ventilatie van je huis is nodig om de lucht binnen gezond te houden. Er zijn verschillende types op de markt, dus vraag gerust om extra informatie. Zodra we samen de ideale ventilatie voor jouw huis gevonden hebben, gaan wij aan de slag.

GROENE ENERGIE
Denk ecologisch en spaar energie en geld. Warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming zijn goede investeringen, want maand na maand houden ze je energiefactuur laag. Vraag ons om meer informatie en wij zorgen ervoor je huis binnenkort gevuld is met groene energie.

Overtuigd?
Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
21° Celsius